Pályázat

a kedvezményezett neve: ALL4BABY Kft.

a képzések elnevezése és célja:
– Kommunikáció és konfliktuskezelés: célja, hogy a képzésben résztvevők fejlesszék kommunikációs készségeiket, és megismerjék a konfliktuskezelési technikákat.
– Excel haladó képzés célja az Excel magabiztos használatának elsajátítása.

a szerződött támogatás összege: 4 848 340 Ft

a képzések részletes bemutatása:
– Kommunikáció és konfliktuskezelés: a képzés során a résztvevők megismerkednek kommunikáció sajátosságaival és technikáival, a kommunikációs viselkedésmódokkal, megismerik saját kommunikációs viselkedésmódjukat és képessé válnak annak fejlesztésére.
Megtanulják felismerni a konfliktushelyzeteket és hatékonyan kezelni azokat.
– Excel haladó képzés: a résztvevők megtanulják a táblázat mentését PDF-be, a tagolt szöveges dokumentumok (CSV) táblázattá alakítását, az irányított beillesztést, megjegyzések beszúrását és kezelését, a feltételes formázást, legördülő lista készítését, a statisztikai és logikai függvények használatát, a keresési, szöveg, adatbázis, pénzügyi és matematikai függvényeket, zárolt cellák, lapvédelem és ágyazás használatát.

a képzések befejezési dátuma: 2023.12.15.

GINOP Plusz-3.2.1-21
BP/0701/28521-2/2023

  


a kedvezményezett neve: ALL4BABY Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
a projekt címe: Innovatív fejlesztés a FUTUREAL világában
a szerződött támogatás összege: 36 283 023 Ft
a támogatás mértéke (%-ban): 70%

a projekt tartalmának bemutatása:
Projektünk célja termelékenységünk, kapacitásunk, árbevételünk növelése úgy, hogy az alvállalkozói kör megtartása mellett biztonságba helyezzük termelésünket. Bp-i telephelyünkön új szabászatot és fotóstúdiót hozunk létre. Jelenlegi működésünk: kollekció megtervezése – alapanyagok beszerzése – szabásminta átadása az alvállalkozónak – varrás – ruhák átadása a marketing stúdiónak – fotózás – boltba/raktárba szállítás.
A fejlesztést követően saját varrodánkban készül majd a jelenleg értékesített mennyiség 40%-a, ezzel alvállalkozói kitettségünk 60%-ra csökken, majd új üzletek ellátásával növekedni kezd.
Saját fotóstúdiót rendezünk be, hogy a gyártás helyszínén fotózhassunk, ezzel csökkentjük kiadásainkat, gyorsítjuk a webes értékesítést és a marketing anyagok készítését, alkalmazkodva a piaci szerkezet átalakulásához.
A járványhelyzet veszélybe sodorta cégünket, kisebb bérgyártó alvállalkozóink sorra csődöt jelentettek, a külföldi (textil) beszállítók behozatala, a külföldi értékesítés ellehetetlenült.
Létfontosságúvá vált a centralizálás. Saját dolgozóink munkahelyét munkaidő csökkentéssel sikerült fenntartanunk fejlesztési kereteink terhére. Projektünk megvalósítása ezeket a negatív hatásokat küszöböli ki, a bértámogatással munkahelyteremtést tesz lehetővé, stúdiónk kialakítása biztonságossá teszi az értékesítést az eddigi kiszolgáltatottság helyett, a márkánk megszemélyesítését célzó marketing tanácsadás a 2021 őszi marketing kampány költéseit hozza magával, szabászatunk kialakítása pedig kapacitásnövekedést és centralizált működést eredményez. Infokommunikációs eszközbeszerzésünk lehetővé teszi szabásmintáink és terveink digitalizálását, fotózást, szerkesztést és tervezést.
Az automatizálás is fontos szerepet játszik esetünkben, a jó minőségű szabászati eszközök beszerzésével az élőmunka hatékony és félautomata lesz. Legfontosabb feladatunk a termelékenység növelése, amely a piaci terjeszkedés és jövedelemtermelő képességünk megerősítésének alapja. Saját termelési kapacitásunk létrehozásával mindez elérhető.
Az elmúlt időszak alapján megtanultuk, életveszélyes az alvállalkozói körnek való nagyarányú kitettség. Saját varrodánk kialakításával rövidül a termeléshez kapcsolódó beszerzési lánc és a szállítási útvonalak, hiszen kevesebb kiszervezett gyártás és szolgáltatás kevesebb szállítást igényel.

a projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.06.29.
projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.7-20-2021-00033