fbpx

Így viseld a maxi ruhát

Sokan idegenkednek a földig érő ruháktól, pedig egy jól megválasztott maxi gyönyörű viselet tud lenni. A tökéletes darab kiválasztásához fontos azonban szem előtt tartanunk néhány alapszabályt, melyek betartása mellett egész biztosan minden szem ránk szegeződik majd.

Így érdemes viselni a maxi ruhát:

  1. Ha egyenes szabású darabról van szó, bátran szűkítsd mell alatt egy vékonyabb öv segítségével. Ez a trükk ugyanis kiemeli a derekadat, így optikailag segíti a homokóra alkat elérését.
  2. Egy elegánsabb maxi ruhát vagány, lapos cipőkkel (tornacipővel, saruval) könnyedén hétköznapi viseletté formálhatsz. A megfelelő kiegészítőkkel kombinálva így egy kényelmes, könnyed nyári outfitet kapsz majd.
  3. Ha hűvösebb az idő, viselj karcsúsított blézert vagy rövidebb fazonú bőrdzsekit a ruhád felett. Ez nemcsak melegen tart, de segít megtörni a ruhát, ezáltal még csinosabb leszel.
  4. Egy laza, egyenes szabású maxi ruha minden testalkatú hölgynek ideális választás, hiszen kiemeli az alakot, ugyanakkor eltakarja a kritikus részeket. Kalappal és hozzá illő trendi kistáskával érdemes kiegészítenünk.
  5. Hódít a minimál. A nagy minták optikailag nagyobbnak mutathatják az adott területet, így ha biztosra akarunk menni, egy letisztul, egyszínű ruhát érdemes választanunk.

Tagged , , , , , ,